Två möjligheter till lärande efter sommaren!

Det är konstiga tider vi lever i, den pågående pandemin har förändrat arbetslivet för många. En effekt är att många arbetar hemma för att följa råd om social distansering. I de här tiderna känns det viktigt för de flesta att göra insatser och bidra.

Det jag själv kan göra är att bjuda på kostnadsfria webbinarier, en insikt jag delar med min kollega Kerstin Hermanson på Passacon. Jag vet att många idag känner sig frustrerade och understimulerade. Varje kort avbrott känns då positivt, jag har själv märkt att jag piggas upp av att delta när andra bjuder in på liknande sätt. När jag och Kerstin körde ett webbinarium i maj fick vi mycket positiv återkoppling från deltagarna vilket gör oss extra taggade att fortsätta förstås. Faller de här två webbinarierna ut lika väl blir det kanske ytterligare sådana i höst.

Ytterligare ett sätt att ge lite boost är att lotta ut min senaste bok i signerat skick. Jag kommer att göra det under webbinarierna (en bok per webbinarium). Förhoppningsvis kan det ge lite extra energi till någon.

Så unna dig lite lärande efter semestern! Är du intresserad är det bra att slå till direkt eftersom platserna är begränsade! Du kan anmäla dig till ett eller båda (viktigt ange vad du är intresserad av i anmälan).

Det första webbinariet inträffar den 14 augusti 2020. Begränsat antal platser!
Det andra webbinariet är den 18 augusti. Även här begränsat antal platser!