Påverka bloggen?

Jag skapade bloggen för att skriva om ledarskap, kommunikation, organisationsutveckling, styrning av verksamheter, utvecklingsarbete, kultur och värderingar.

Nu har jag bloggat i drygt två veckor, bloggen har fram till nu haft 444 unika besökare och  795 unika visningar. Det känns roligt.

FullSizeRender (3)

Vad är viktigt för dig?

Den här bloggen ligger på en WordPress-plattform. Det innebär att enbart andra bloggare kan kommentera och gilla (ett förbättringsförslag till WordPress är att öppna upp så fler kan interagera direkt). Istället debatteras inläggen på andra ställen – LinkedIn, Facebook, Twitter…. Det är jättekul, men det innebär att jag inte får någon direkt feedback om viktiga framtida ämnen. Och jag kan inte heller följa alla debatter eftersom inlägg delas vidare på andra sociala medier!

Jag tänkte därför testa att lägga in ett kommentarsfält här – använd det och skicka in dina tankar på framtida ämnen!

 

(Jag har också – efter detta inlägg först publicerades – skapat en Facebook-sida för bloggen för att förenkla interaktion)