Inspiration nu – och i höst!

Nu har jag hållit på och blogga i fyra veckor. Det är roligt att se att många hittat hit. Just nu  har 2 299 individuella visningar registrerats och 1 273 individuella besökare. Några besökare har också engagerat sig på  Facebook-sidan som hänger ihop med bloggen. Andra har diskuterat och följt inlägg på LinkedIn eller Twitter. En annan bloggare, Ola Berg på Smidigt!, hittade hit, vilket är roligt och berikande. Allt detta ger energi att fortsätta med bloggandet. Jag gör ju detta för att det ska vara kul!

Det är sommar ute, snart börjar semestrar och det finns glädje och förväntan i luften överallt. Mitt i det sitter jag och funderar på höstens Lean Forum-konferens som går av stapeln den 19-20 oktober. Jag har tackat ja till att hålla en halv dags workshop, vilket ska bli spännande. Den kommer ha fokus på offentlig sektor, men det är inte helt klart än med den exakta avgränsningen. Här hoppas jag få energi och feedback från bloggandet. Vad är relevant att fördjupa sig i? Jag hoppas också förstås att jag träffar många av er där! Bloggande är kul på sitt sätt, livemöten på ett annat! Bra komplement!

Temat för konferensen är hållbart och närproducerat. Programmet håller på att finjusteras och kommer snart ut, så höll ögonen öppna. Det går också bra att göra en föranmälan redan idag om du vill vara säker på att inte missa konferensen.

 

En konferens på Lean Forum innehåller det mesta. Först ett fullmatat program med intressanta samtal. Sedan intressanta workshops och studiebesök. Bilderna ovan är från 2015 års konferens och visar på bredden av arrangemanget!

En reaktion på ”Inspiration nu – och i höst!

  1. Pingback: Fyra viktiga delar när du skapar en lärande organisation | wendleby creative lean

Kommentarer är stängda.