Tekniska nyheter om bloggen

Jag har precis bytt namn på hemsidan – den heter nu wendlebycreativelean.com (ordet wordpress utgår). Detta eftersom sidan blivit så framgångsrik att det börjat dyka upp reklam för annat på den (vill inte belasta läsarna med det). Jag har fått besked att sidan kan vara tekniskt instabil de första 72 timmarna – så kan ni inte nå den, vet ni varför.

Trafik från det gamla domännamnet kommer automatiskt skickas till den nya hemsidan, så det gamla namnet försvinner inte helt.

En effekt av ändringen är att räknaren för sociala medier under inläggen nollställs. Många av inläggen har haft många delningar i sociala medier, ibland över hundra stycken, vilket nu inte syns. Sociala medier-knapparna visar bara vad som hänt på den nya hemsidan.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s