Dags för lite energipåfyllning?

Så här års behöver man ladda sina batterier. Det är fortfarande vinter ute även om solen vissa dagar lockar med värmande strålar. Dessutom har februari för många varit en månad med influensor, vinterkräksjukor och annat som hör månaden till. I det här läget är det rätt att ta sig lite tid för reflektion – planera in något roligt och energigivande.

Ett bra och enkelt sätt att få lite energi är att gå på ett frukostseminarium och få lite ny inspiration. Jag och min kollega Niklas Ansgariusson kommer prata om styrparadoxen (varför det är så svårt att nå det man planerat för i traditionell styrning och hur man kan ändra detta) på ett frukostseminarium den 28 mars (det kostar inget). Vi varvar i föredraget ämnen jag tagit upp på bloggen och berättelser från verkliga livet (spännande förändringsresor vi medverkat i). Förhoppningsvis får du med dig inspiration till utveckling av din egen verksamhet.

Självklart är alla blogg-läsare hjärtligt välkomna (du hittar inbjudan nedan). Hoppas vi ses!

frukostmote-28-mars-a