Glad Påsk! Och efter påsk: ett intressant seminarium!

 

20170413_090822

Idag börjar påskhelgen. Jag får därför passa på att önska alla blogg-läsare trevlig helg och tacka för att ni följer bloggen! Ibland träffar jag någon läsare som berättar att inläggen uppskattas; det gör det roligt att fortsätta skriva om verksamhetsutveckling!

Förhoppningsvis får ni alla nu några dagars skön vila och återhämtning. Sedan börjar en intensiv period – vår och försommarmånader som styckas upp av långhelger – och som avslutas med sommarsemestern. Det brukar vara en kreativ tid i de flesta organisationer, men ibland också lite stressig (hinna med allt man vill före sommaren).

Det här är en tid på året då det kan vara skönt att unna sig lite energipåfyllning. Ett tips är att delta i Passacons kostnadsfria seminarium. Näst på tur ut är mitt och Niklas Ansgariussons seminarium Samverka – inte motverka! Då kommer vi bl.a. prata om autentiska organisationer och hållbarhet över tid. Det går fortfarande att anmäla sig! Låter det intressant ser du inbjudan nedan:Seminarium maj JPEG

En reaktion på ”Glad Påsk! Och efter påsk: ett intressant seminarium!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s