Frågor och svar om GDPR i Balans!

För en tid sedan blev jag intervjuad av tidningen Balans om GDPR. De hade samlat ihop ett antal frågor från läsare och andra. Det finns mycket som fortfarande är svårt att hantera: allt från e-post, krångliga biträdesavtal, IT-inköp och sociala medier (tidigare denna månad skrev jag ett inlägg om Facebook som många har läst så artikeln är ett bra komplement till det inlägget).

Jag vet att många läsare av bloggen är intresserade av GDPR. Har ni ett sådant intresse: ta er tid och läs hela Balans-artikeln. Och kom ihåg: GDPR är inte bara tungt och krångligt. Rätt tillämpad skapar den ordning och reda i organisationen. På köpet får man dessutom också ofta många intressanta samtal om värderingar och människosyn!

 

balans

 

En reaktion på ”Frågor och svar om GDPR i Balans!

  1. Ge exempel på Kanomodellens tre behov utifrån en renovering av en villa som du gjort till en kund?

Kommentarer är stängda.