Vill du gå på en bokrelease?

I slutet av januari 2020 släpps boken Dataskyddsförordningen GDPR : För dataskyddsombud och andra ansvariga. Den 30 januari 2020 firas detta med en release som förutom en kort presentation om boken också innehåller ett intressant panelsamtal där dataskyddsombud och dataskyddsansvariga pratar om rollen.

Du kan anmäla dig här (det är få platser, först till kvarn…). I länken finns också hela programmet!

 

stor

Så här ser boken ut! Den är helt fristående (men kan också läsas tillsammans med den bok jag skrev med Dag Wetterberg om du också behöver få en genomkörare av andra delar av regelverket än det som kopplar till ansvar/roller i dataskyddsarbetet). I den nya boken finns ett djupare fokus på juridiken kring rollerna dataskyddsombud och dataskyddsansvariga. Vidare finns flera praktiska metoder beskrivna som syftar på att underlätta rollerna.