GDPR Excellence – ett bra sätt att lära

Den som har följt den här bloggen vet att jag är mycket intresserad av verksamhetsutveckling; jag har märkt själv många gånger vilken skillnad det gör att jobba nära medarbetare och vara en lärande organisation. Det är också alltid bra att lära av andra, att diskutera sina tankar och utbyta erfarenheter. Att lyssna och lära. Det sistnämnda är det inte alltid så lätt att få utrymme till och man är ofta dumsnål och anser sig inte ha tid!

Att dessutom jobba med juridik och management integrerat ger många extra värden. Det här sättet att tänka är inget man lär sig som jurist: den juridiska metoden som är en extremt bra problemlösningsmetod innehåller inga moment hur man får människor med sig. Rimligtvis finns det stora förbättringspotentialer här!

Det är därför jag är så glad att nu få presentera ett nytt program som vi kallar  GDPR Excellence .

Det riktar sig till de som jobbat ett tag med dataskydd. Tanken är att lära tillsammans. Jag och duktiga Anna Cumzelius på Harvest  kommer leda programmet och guida i både management och juridik, men en stor del av lärandet kommer att komma ur alla intressanta samtal. Det är jag helt säker på. Hoppas se dig där!

Vill du anmäla dig till informationsträff den 13 februari 2020, anmäl dig i länken i inbjudan ovan eller mejla till event@harvestadvokat.se.Skärmklipp

 

 

En reaktion på ”GDPR Excellence – ett bra sätt att lära

  1. Ping: Tid för reflektion är viktigt om man vill uppnå excellens! | wendleby creative lean

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s