GDPR Excellence – ett bra sätt att lära (omstart 2021)

Den som har följt den här bloggen vet att jag är mycket intresserad av verksamhetsutveckling; jag har märkt själv många gånger vilken skillnad det gör att jobba nära medarbetare och vara en lärande organisation. Det är också alltid bra att lära av andra, att diskutera sina tankar och utbyta erfarenheter. Att lyssna och lära. Det sistnämnda är det inte alltid så lätt att få utrymme till och man är ofta dumsnål och anser sig inte ha tid!

Att dessutom jobba med juridik och management integrerat ger många extra värden. Det här sättet att tänka är inget man lär sig som jurist: den juridiska metoden som är en extremt bra problemlösningsmetod innehåller inga moment hur man får människor med sig. Rimligtvis finns det stora förbättringspotentialer här!

Det är därför jag är så glad att få presentera ett nytt program som vi kallar GDPR_Excellence. Det riktar sig till de som jobbat ett tag med dataskydd. Tanken är att lära tillsammans. Jag och duktiga Anna Cumzelius på Harvest  kommer leda programmet och guida i både management och juridik, men en stor del av lärandet kommer att komma ur alla intressanta samtal. Det är jag helt säker på. Hoppas se du med intresse för frågorna där!

Skärmklipp

Omstart 2021

GDPR Excellence skulle ha startat i april 2020 men som för så många andra fick vi ändra starttidpunkt inte bara en gång utan flera. På grund av pandemin har vi varit tvungna att pausa programmet, men vi hoppas det blir av under hösten 2021 (heja vaccinering!).

Här finns nu programmet  GDPR_Excellence med 2021 års programpunkter. Vi hoppas kunna starta upp det i september 2021, men kommer självklart att följa råden från Folkhälsomyndigheten. Många har frågat varför vi går över till digitala möten. Svaret är att ett digitalt format för programmet (även om vi alla blivit så mycket duktigare på det under senaste år) passar inte för GDPR Excellence, eftersom tanken med programmet är att det ska skapa mervärde genom att vara förtroligt och kreativt på samma gång. Både skapa nätverk och fördjupade insikter! Visst kan digitala möten vara bra men just för detta ändamål är fysiska möten outstanding!

Eftersom vi ställt in flera gånger för att göra vår del i ”hålla i/hålla ut” vill vi ge något till både till de som tåligt väntat och nya intressenter. Du kan anmäla dig till ett kostnadsfritt webbinarium den 2 juni 2021 kl. 14-15 om du är nyfiken och vill veta mer. Under webbinariet kommer vi prata om utmaningar med incidenthantering. Ett webbinarium på en timme är inte samma sak som en program-träff men ger förhoppningsvis lite energi.  Dessutom får den som deltar träffa mig och Anna och veta lite mer om våra perspektiv.

Vill du anmäla dig webbinariet, anmäl dig i länken i inbjudan (läggs snart upp) eller mejla till gdprexellence@harvestadvokat.se. Detsamma gäller om du vill anmäla dig till programmet. Antalet platser är begränsade, först till kvarn gäller.

En reaktion på ”GDPR Excellence – ett bra sätt att lära (omstart 2021)

  1. Pingback: Tid för reflektion är viktigt om man vill uppnå excellens! | wendleby creative lean

Kommentarer är stängda.