GDPR Excellence – ett bra sätt att lära (omstart 2021)

Den som har följt den här bloggen vet att jag är mycket intresserad av verksamhetsutveckling; jag har märkt själv många gånger vilken skillnad det gör att jobba nära medarbetare och vara en lärande organisation. Det är också alltid bra att lära av andra, att diskutera sina tankar och utbyta erfarenheter. Att lyssna och lära. Det sistnämnda är det inte alltid så lätt att få utrymme till och man är ofta dumsnål och anser sig inte ha tid!

Att dessutom jobba med juridik och management integrerat ger många extra värden. Det här sättet att tänka är inget man lär sig som jurist: den juridiska metoden som är en extremt bra problemlösningsmetod innehåller inga moment hur man får människor med sig. Rimligtvis finns det stora förbättringspotentialer här!

Det är därför jag är så glad att nu få presentera ett nytt program som vi kallar  GDPR Excellence

Det riktar sig till de som jobbat ett tag med dataskydd. Tanken är att lära tillsammans. Jag och duktiga Anna Cumzelius på Harvest  kommer leda programmet och guida i både management och juridik, men en stor del av lärandet kommer att komma ur alla intressanta samtal. Det är jag helt säker på. Hoppas se dig där!

Vill du anmäla dig till informationsträff den 13 februari 2020, anmäl dig i länken i inbjudan ovan eller mejla till event@harvestadvokat.se.

Skärmklipp

Omstart 2021

På grund av pandemin har vi varit tvungna att pausa programmet, men vi hoppas det blir av 2021. Du kan anmäla dig till ett kostnadsfritt webbinarium den 16 oktober 2020 om du är nyfiken och vill veta mer.

Här finns även programmet för 2021: 2021 GDPR_Excellence. Vi hoppas kunna starta upp det i april 2021, men kommer självklart att följa råden från Folkhälsomyndigheten-

En reaktion på ”GDPR Excellence – ett bra sätt att lära (omstart 2021)

  1. Ping: Tid för reflektion är viktigt om man vill uppnå excellens! | wendleby creative lean

Kommentarer inaktiverade.