Nu finns en kortversion av Lean Forum-filmen

I ett tidigare inlägg berättade jag att jag gjort en film om årets Lean Forum-konferens, som jag lagt på  bloggens Facebook-sida. Nu har jag producerat en kortversion för Lean Forum, som föreningen lagt upp på sin hemsida.

Idén att göra en film fick jag efter en fråga på Twitter om föreningen skulle lägga ut bilder från mötet. Det var en bra idé men föreningen, som är ideell, hade inte råd att anlita en fotograf…. Jag tog det därifrån eftersom jag uppskattade förslaget från en av föreningens medlemmar. Just nu klurar vi mycket kring det i styrelsen: Vad vill medlemmarna ha av föreningen? Och vad är de beredda att göra för föreningen. Har du idéer hör gärna av dig till mig eller andra i styrelsen.

img_0650

Föreningen är så mycket mer en konferenser och lean-pris. Vad vill du ha ut som medlem?

En reaktion på ”Nu finns en kortversion av Lean Forum-filmen

  1. Pingback: Framgångsrik satsning på ledarskap – möt Astra Zeneca, vinnare av lean ledarskapspris 2016 | wendleby creative lean

Kommentarer är stängda.