Lyckan att få prova något nytt!

wp-image-819574131jpg.jpg

Det är dags nu att ta nästa steg – det ska bli jättespännande!

Från årsskiftet blir jag associerad partner hos Passacon – något som jag verkligen ser fram emot. Det är sannolikt ingen överraskning för er som följer den här bloggen att jag har ett starkt intresse för verksamhetsutveckling – allt från ledarskap och kommunikation till visioner, strategier, organisering, kultur och värderingar. Att jag nu från januari 2017 får arbeta med sådana frågor tillsammans med erfarna partners från Passacon känns verkligen bra! Min erfarenhet att ha suttit i en ledningsgrupp som tagit steget till flödesstyrning ger mig ett eget perspektiv; jag vet hur det är att arbeta med förändring också i en strategisk grupp. Till det kommer erfarenheterna av att framgångsrikt omsätta lean och systemsyn i min egen verksamhet. Jag vet att en sådan utveckling innebär en intressant resa full med nya möjligheter – men att det också finns utmaningar att övervinna. Det jag kan erbjuda är att vara ett stöd i den processen – både ett bollplank och någon som visar på möjligheter.

Jag kommer att fortsätta blogga, eftersom jag tycker att verksamhetsfrågor är viktiga att debattera i en tid där vi förhoppningsvis lämnar det tayloristiska paradigmet och skapar framtidens organisationer byggda på visioner, tillit och helhetssyn. Den feedback jag får av er läsare är också att ni tycker sådana frågor är intressanta och viktiga. Det är den feedbacken som fått mig att fortsätta göra inlägg. Den har också bidragit till att jag nu sadlar om. Min nya roll gör nämligen att jag kan komplettera bloggandet med praktiskt arbete inom de områden bloggen tar upp. Under åren efter boken Lean med hjärta och kreativitet – om autentiskt ledarskap och kommunikation har jag inspirationstalat eller lett workshops vid flera tillfällen. Det fortsätter jag gärna med, nu finns möjligheten att utöka detta (jag har också möjlighet att tala på engelska; jag vet att jag har många läsare i andra länder där det kan vara relevant). Jag har av och till i bloggandet (som jag startade i maj i år) också kontaktats av vissa följare som haft frågor det hade varit roligt att få arbeta djupare med. Nu kan jag erbjuda detta så fortsätt höra av er, kanske kan vi hitta sätt att arbeta ihop i framtiden! Passacon är starka på verksamhetsutveckling inklusive digitalisering vilket innebär att det finns ett djup i värdeerbjudandet vi kan lämna. Jag och Passacon finns alltså till er tjänst om så önskas (vill du veta mer – titta gärna under fliken Tjänster). Hoppas vi hörs!