Nytt seminarium att hämta inspiration ifrån! Välkomna!

Nu är det dags att anmäla sig till ytterligare ett kostnadsfritt seminarium ”Samverka – inte motverka – modernt perspektiv på framgångsrik organisatonsutveckling” som går av stapeln den 10 maj 2017 kl 17.00 (lättare förtäring från 16.30; seminariet är kostnadsfritt). Vi valde en senare tid denna gång (inte frukostseminarium) för att få en känsla av vad som passar deltagare bäst (före eller efter jobbet). Jag hoppas att ni läsare till bloggen tar er tid och besöker oss – ni är hjärtligt välkomna!

Seminarium maj JPEG

Klicka gärna på inbjudan så får du veta mer om innehåll och hur du anmäler dig!

 

I morgon kommer jag och Niklas Ansgariusson hålla det tidigare beskrivna frukostseminariet ”Styrparadoxen – om strategi, motivation och kultur i en föränderlig värld”. Det ska bli jätteroligt att möta alla de som anmält sig.


Fotnot: vill du läsa om hur seminariet ”Styrparadoxen – om strategi, motivation och kultur i en föränderlig värld” blev  kan du klicka här.

 

En reaktion på ”Nytt seminarium att hämta inspiration ifrån! Välkomna!

  1. Pingback: Kickstarta införandet av dataskyddsförordningen! | wendleby creative lean

Kommentarer är stängda.