Energiläckage eller boost – vikten av värderingar! 

I morgon är det lansering av Sverigestudien i Stockholm. I den mäts vilka värderingar vi har i Sverige på nationell och lokal nivå, på jobbet och som individer. I studien mäter man positiva värderingar och sådana som ger energiläckage, d.v.s. som tar kraft och förminskar oss. Dessvärre är trenden inte så positiv. Vi är t.ex. inte alls bra på att se kunden, den som verksamheten är till för. Vad beror det på? Borde vi inte bli bättre där!

I ett tidigare blogginlägg beskrev jag värdet av autentiska organisationer. Det känns viktigt givet studiens resultat. I morgon är jag med på ett panelsamtal när studien presenteras – kanske får jag bra energi där. Vi måste bli bättre på detta – även för vår egen skull. Gå från energiläckage till boost!

Hur går vi från energiläckage till boost?