Sommartid också i bloggen

När jag startade den här bloggen och ganska snabbt började få positiv respons på inläggen kändes det bra att fortsätta bloggandet. Samtidigt kom glädjen fram, den jag kände när jag tillsammans med Isabel Runebjörk skrev boken  Lean med hjärta och kreativitet – om autentiskt ledarskap och kommunikation).Det kändes också bra att skapa ett forum för verksamhetsutvecklingsfrågor; ett bra komplement till mitt engagemang i Lean Forums styrelse.

Jag har hittills gjort i princip dagliga inlägg fram till nu (det här blir mitt 48:e inlägg, tidigare inlägg har fram till nu haft 3 039 visningar och bloggen har noterat 1 637 unika besökare). Det har varit en intressant resa och jag har fått mycket bra feedback, inte minst genom sociala medier. Av reaktionerna förstår jag att många haft glädje av inläggen och att de väckt tankar – vilket har varit ett huvudsyfte för mig.

Nu är det snart midsommar. Många har sommarsemester, andra kommer att börja den under veckorna som kommer. När man är ledig är det skönt att få koppla av jobbtankar. Jag kommer därför att ta en paus i bloggandet – kanske blir det något enstaka inlägg under sommaren om något intressant dyker upp, men jag planerar inte att göra inlägg i den frekvens jag haft fram till nu. Helt säkert är att jag under alla förhållanden kommer tillbaka med nya inlägg i augusti. Har ni idéer eller tankar ni dela, hör av er! Vill ni inte göra det här på bloggen (använda kommentarsfältet eller e-postformuläret nedan) går det också bra på bloggens Facebook-sida.

Jag vill tacka alla som följt mig på den här resan och önska er alla en riktigt skön sommar! Ta vara på den och tanka energi!

img_0200

Nu blir det bloggpaus! En skön sommar önskar jag er alla!