God Jul med tid för reflektion!

Det har varit en intensiv höst, inte minst på grund av det bokprojekt jag jobbat med. Nu är den största arbetspuckeln över efter att boken Dataskyddsförordningen – GDPR, förstå och tillämpa i praktiken lämnades till trycket vid lucia( kommer ges ut under januari).

Bokskrivandet har inneburit att jag inte hunnit med så många blogginlägg. Till min stora glädje fortsätter bloggen trots detta att väcka intresse med många besökare. Flera gamla inlägg har väckt stort intresse vilket också är roligt – de handlar ju trots allt om verksamhetsutveckling och har på så sätt inte bäst före datum. De här inläggen har varit i topp i år (får du tid över för reflektion i jul kanske någon av de kan vara intressanta):

  1. Vad är autentiskt ledarskap
  2. Tre olika typer av kundbehov – har du koll?
  3. Tre signaler ledare bör känna till vid förändring
  4. Fyra viktiga delar när du skapar en lärande organisation
  5. Fem frågor som gör chefer mer strategiska

Slutligen vill jag önska er alla en god jul och ett gott nytt år och tacka er för att ni följer bloggen! Syftet bakom den är att ge inspiration till djupare reflektion hur vi leder våra verksamheter och hur vi kan utveckla det personliga ledarskapet. Förhoppningsvis har ni läsare fått mer er något som lärt er något eller annars varit till glädje!

IMG_20171118_115935_759

God Jul! Passa på att vila och reflektera! Det gör att du växer!