Välkomna till Lean Forums konferens den 19-20 oktober 2016!

Höstens energikick är Lean forums konferens! Där träffas de som har ett intresse för verksamhetsutveckling för att inspireras och utbyta tankar. För att mingla, för att få nya tankar och idéer, för att lära sig av andras erfarenheter. Deltagare kommer från både privat och offentlig sektor och från akademin. Det är kanske det som gör det hela så speciellt.

Så här kommer en inbjudan till alla i mitt nätverk – inte minst till alla er som läser bloggen (sedan bloggen startade har 2 020 individuella besökare  på sidan noterats):

img_0167
img_0168

Missa inte dag 2!

Dag 2 brukar vara mycket omtyckt – det är då man har möjlighet att gå på ett studiebesök – gå och se – som intresserar eller delta i en workshop. Även här finns många intressanta punkter, både för den som arbetar i privat och offentlig sektor. Och ibland kan man berikas genom att ta in en helt annan verklighet!

Jag kommer hålla i en workshop under dag 2 (den har kopplats ihop med ett studiebesök till Försäkringskassan,nummer nio i programmet). Workshopen som kommer få namnet ”Vad krävs för ett hållbart lean i offentlig sektor? En workshop om att skapa värdehöjande strategier och kulturer med kundfokus” kommer att handla om ämnen som engagerat på bloggen:

(Jag har länkat några tidigare inlägg i punkterna ovan, men det här är ämnen som jag återkommit till på olika sätt i bloggen så det är bara exempel, smakprov.)

Planeringen för workshopen är inte statiskt, utan dynamiskt. Jag tar gärna emot tankar kring min workshop för att den ska bli så relevant som möjligt.

Varför vänta – anmäl dig idag!

Det finns mycket spännande i programmet. Ju tidigare man är ute, desto större möjlighet har man att få välja just sitt parallella spår dag 1  och sina favoritpunkter dag 2. Går ni många från samma ställe finns möjlighet till rabatt om ni bokar i tid!

Så tveka inte, gå in och läs hela programmet! Förhoppningsvis ses vi i höst!

En reaktion på ”Välkomna till Lean Forums konferens den 19-20 oktober 2016!

  1. Pingback: Tio goda skäl att gå på Lean Forums konferens den 19-20 oktober i år! | wendleby creative lean

Kommentarer är stängda.